Multi plattform

Vi har holdt på lenge med ERP-systemer.  I produksjonsbedrifter var det vanlig at all informasjon som ble lagt inn i systemet ble lagt inn av en arbeidsformann, funksjonær eller lignende.  Den enkelte som utførte arbeidet fikk informasjonen på papir og det var viktig å produsere på siste versjon...

I dag må systemet være oppdatert i sanntid.  Alt går fortere og kravene til effektivitet har steget.  Det er ikke tid til å ha en annen person enn den som faktisk gjorde jobben som skal oppdatere informasjonen i systemet.

Dette er bakgrunnen for at vi i utstrakt grad benytter f.eks. nettbrett/touch-skjermer eller mobiltelefoner av hver enkelt operatør der arbeidet faktisk skjer.  

Om du har virksomhet flere geografiske steder eller i flere land, vil informasjonen den enkelte får opp alltid være oppdatert i sanntid. 

I tillegg til at våre kunder benytter nettbrett eller telefon i utstrakt grad, benyttes også Android-baserte spesialscannere som TC-21.  

Ta med deg TouchTime overalt. TouchTime er tilgjengelig på alle platformer!

ERP-systemets viktigste oppgave er å till enhver tid være oppdatert.  Når noe skjer i bedriften din må denne informasjonen ligge i systemet.  Med en gang.

Da blir det viktig å ha enkel tilgang til systemet uansett hvor du er.  

TouchTime kan kjøres på en rekke plattformer fra mobiltelefoner til store skjermer.  Hele systemet er bygget opp etter "mobile-first" utviklingsstrategi.  Dette betyr at vi alltid lager et skjermbilde for små skjermer først, og deretter for store skjermer.

Dette gjør at du har tilgang til ikke bare deler av systemet, men hele systemet fra smarttelefoner.  Det er ikke bare en app som dekker enkelte funksjoner.

 

Når du benytter små skjermer vil det være behov for å kunne benytte større skriftstørrelse enn du benytter på store skjermer.  

Hvor stor skrift du ønsker å benytte er individuelt.  Enkelte rett og slett ser dårligere og må kjøre opp skriftstørrelsen av denne grunn.

Fordi hele systemet er bygget opp med avanserte objekter vil absolutt hele systemet tilpasse seg dine behov.