Enkelt i bruk

Med TouchTime har vi tenkt helt nytt med tanke på hvordan systemet skal være enkelt i bruk. 

Det du trenger - når du trenger det
For det første er skjermbildene forsøkt forenklet maksimalt slik at du bare har det du trenger på skjermen til enhver tid. 

Sitter du på store skjemer får du utnyttet plassen på skjermen maksimalt, og om du går inn på systemet via en telefon eller nettbrett får du tilpasset skjermbildene til dette.

Drilldown
Hele systemet har mulighet for å kunne se bakenforliggende informasjon.  Dersom du f.eks. ønsker å opprette en ny opplysning i en bakenforliggende tabell, har du tilgang til dette oftest med ett klikk.  

Systemet viser på toppen hvor du kom fra (Sti) slik at du med ett klikk kan gå tilbake der du kom fra.

Tilgjengelig over alt
TouchTime er tilgjengelig akkurat der hvor du er, til enhver tid. Selv om sitter i bilen med bare telefonen i hånden har du hele bedriften din ved fingertuppene.

Globalt søk
Du kan hvor som helst fra systemet gjennomføre et såkalt "Globalt søk".  Her søker du raskt igjennom informasjon fra de typiske tabellene som er i intensiv bruk.  Som f.eks. salgsordrer, innkjøpsordrer, produkter, oppgaver etc.

Single-click-sign-on
Du kan logge deg inn på en trygg måte kun ved ett klikk.  Du kan om du vil benytte brukernavn og passord, eller kun en enkelt kryptert påloggingslink.