Hvorfor velge InSoft TouchTime ERP System

InSoft TouchTime ERP er en stor samling gode idéer samlet i ett system. 

I over 20 år har vi i nært samarbeid med innovative bedrifter utviklet et system som hjelper våre kunder til to ting:

  1. Øke omsetningen
  2. Redusere kostnader

Våre kunder er ofte de som ikke finner det de trenger i andre mindre komplette ERP system. Ved å samle alt i ett system blir alt enklere  

Kundene våre driver produksjon eller har krevende logistikkbehov. De ønsker et system der du legger inn informasjonen en gang for å eliminere dobbeltarbeid.

Mange av våre kunder har hatt en solid vekst etter at de ble kunde med InSoft. Vår rolle har vært å levere verktøyet som støtter ledelsens ofte ambisiøse planer slik at de blir virkelighet. 

På grunn av at vi har kontroll på all kode mellom det du ser i skjermbildene (frontend) og helt ned i de minste detaljer i databasen (back-end) blir vi fleksible.  Vi finner alltid en løsning.  Vi har mange svært erfarne og kompetente ansatte som forstår prosessene dine

Mange av kundene våre har vært igjennom en digital endringsprosess. Filosofien bak systemet er at dersom du har et sanntids oppdatert system, så kan bedriften hente ut gevinster som ellers ikke vil være tilgjengelig. Systemet skal være en digital kopi av det som skjer i bedriften. I sanntid. 

For at dette skal være mulig må du kunne ha tilgang til systemet fra der ting skjer i praksis. Derfor er hele systemet laget for multi platform. Du ønsker kanskje å bruke en touchskjerm ved en arbeidsstasjon, eller en telefon når du er på reise eller ute i felt. Sitter du på kontoret ønsker du å kunne bruke en eller flere skjermer. Det unike med TouchTime er at du har tilgang på hele systemet på alle plattformer. Det er ikke bare en app med utvalgte funksjoner.

Når en kunde av InSoft tar i bruk systemet får de dekket de behovene de har innledningsvis. Etter noen år kan behovene være svært forskjellige. Da er det bra å ha et system som kan følge og støtte en slik utvikling. Et system som har et hav av muligheter. Muligheter som kanskje vil vise seg er helt avgjørende for at din bedrift skal kunne få den utviklingen du ønsker.

Klikk det inn på «hjulet» under. Du vil bli overrasket over all funksjonaliteten.