Alt du trenger - i ett system.

TouchtTime har funksjoner for CRM, Innkjøp, Lagerstyring, Prosjektstyring, Timeføring, Fakturakontroll, Dokumenthåndtering, Risikoanalyse, og mye mer! Alle modulene er integrert i et enkelt og intuitivt system som gir effektiv informasjonsflyt og oversikt over alle ressursene i din organisasjon.

Alltid tilgjengelig, på alle plattformer.

Gi alle ansatte og samarbeidspartnere enkel tilgang til TouchTime når og hvor det trengs, uten å installere egen programvare.

Slutt på terminalserver og kostbare oppdateringer.

Med en sikker, skybasert løsning sikrer TouchTime at alle i din organisasjon alltid er oppdatert og tilkoblet, uten at du må tenke på kapasitetsproblemer, driftsikkerhet eller programoppdateringer.

Full sporing gjennom hele verdikjeden.

Med TouchTime kan du spore og beregne reel kostpris gjennom hele produksjonsprosessen, fra innkjøp og produksjon til lager, logistikk, og fakturering.

Supply chain med multi-funksjonalitet.

Med TouchTime kan du ha flere selskaper, underleverandører, varelager, valuta og/eller språk integrert i samme verdikjede. Du kan for eksempel forandre valuta underveis i verdikjeden og kommunisere horisontalt mellom flere lager, for total oversikt over varebeholdningen.

TouchTime vokser sammen med din organisasjon.

Om din organisasjon har 5 eller 500 ansatte, spiller ingen rolle. Med TouchTime sin kraftige, skalérbare og skybaserte SQL-database som plattform legger du enkelt til nye brukere. Vi tilpasser TouchTime etter dine behov, etter hvert som organisasjonen utvikler seg.

Sikkerhet tatt på alvor.

TouchTime er bygd på samme plattform og erfaring som våre andre systemer, som er utviklet for offentlige tjenester med håndtering av gradert informasjon. TouchTime følger derfor alle retningslinjer og anbefalinger fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM).

Vi tilpasser TouchTime til dine ønsker.

TouchTime har allerede en mengde funksjoner for å løse de fleste av din organisasjons oppgaver, men ikke alle er like. Trenger du spesielle funksjoner, tilpasser vi systemet til akkurat det du trenger.  Alt i samme standardsystem.

Vi lever av fornøyde kunder.

Over 20 års erfaring med å utvikle systemer i tett og langsiktig samarbeid med våre kunder har gitt oss en unik innsikt i hverdagen til norsk industri. Vår suksess er et resultat av våre kundehistorier.

TouchTime dekker dine behov

Vi vil gjerne fortelle deg hvorfor du bør velge TouchTime-ERP System.

Les mer om hvorfor du bør velge TouchTime
eller
Les mer om funksjonene